Företaget       Tjänster        Produkter        Exjobb      English English please


>> Produkter

Elektroniska fakturalösningar

Vår programvaruplattform ger företag möjlighet till automatisering av sina finansiella flöden. Automatisk fakturahantering med papperslösa dokumentflöden blir resultatet. Snabbare flöden som ger dig bättre kontroll och bättre likviditet. Sömlös integration mellan företag, både för era kunder och era leverantörer ger stora besparingar.

Här hittar du mer information om e-faktura produkten EasyInvoice

Webbenkätsystem

Webbenkätsystemet är ett verktyg för att skapa och publicera enkäter på webben. Enkäten skapas och designas i ett administratörsverktyg och kan sedan fyllas i av användaren på webben i form av en dynamisk webbsida.

Dokumenthantering

BlueShoes är programmet som hjälper företag att organisera och administrera stora dokumentstrukturer. Kataloger, prislistor, ritningar, brev, offerter och andra dokument organiseras och skapas i BlueShoes.

Offert till order

Genom vår webbapplikation skapar säljaren alla underlag och dokument som offerten kräver. Det är en programvara som konfigurerar, prissätter, offererar och orderlägger och på så vis ger säljarna det perfekta verktyget för effektiv kundkommunikation.

Produktionsplanering

DOT är ett program som optimerar produktionsplaneringen. Optimeringen är baserad på kvalitetsparametrar, produktvärde och orderstock. I DOT finns det helt unika funktioner för att undvika spill.

WebMonitor

WebMonitor är en webbapplikation för pappers/nonwovenindustrin. Med information från ett webbinspektionssystem kan programmet övervaka händelser på en eller flera produktionslinjer via ett LAN eller via Internet. WebMonitor är ett mycket användarvänligt program med många nya användningsområden.
Pepto Systems AB
Hälsingegatan 43
113 31 Stockholm

Tel: 08-545 411 50
pepto@pepto.se
  Elektroniska fakturalösningar  Industriell Systemutveckling  WebMonitor  EasySurveyor
Automatisk fakturahantering med papperslösa dokumentflöden.

Läs mer >>
Vi utvecklar applikationer och integrerar system både för windows och webb.

Läs mer >>
WebMonitor är en webbapplikation för papper/nonwovenindustrin

Läs mer >>

Läs mer >>

Copyright © 2008 Pepto Systems